28

Jun

Adviseurs arbeidsongeschiktheid verzorgen informatiebijeenkomst TCR

De arbeidsongeschiktheids-adviseurs van NV schade bezochten afgelopen maand TCR Nederland voor een informatiebijeenkomst. TCR valt sinds kort onder de CAO motorvoertuigen- en tweewielerbedrijf. De daarbij horende personeelsregelingen waren ook nieuw voor TCR. Daarom verzorgden de adviseurs een goedbezochte uitleg van onder meer de WIA-werknemersverzekering van NV schade.

TCR

TCR is gespecialiseerd in de verhuur, lease, reparatie en onderhoud van ground control equipment. Dit zijn de transport- en bagage-auto’s en -karretjes op de luchthaven. TCR verhuurt deze aan de luchtvaartmaatschappijen en verzorgt het onderhoud eraan in hun werkplaats op Schiphol-Oost. 

WIA-verzekering: vragen en uitleg

Het personeel kreeg in een lunchbijeenkomst een korte presentatie over de WIA en de dekking van NV schade. Daarna konden ze hierover uitgebreid vragen stellen aan de adviseurs.

De meeste mensen stelden vragen over hun risico op arbeidsongeschiktheid en wat dat zou betekenen voor hun inkomsten. Daarnaast ging het over de kans om weer werk te vinden bij arbeidsongeschiktheid. TCR waardeerde de bijeenkomst met een 9, dat stellen wij erg op prijs.

Uw vragen zijn welkom

Heeft u ook interesse in een uitleg over de WIA-werknemersverzekering? Wilt u meer algemene informatie over ziekte en arbeidsongeschiktheid? Bel dan met de adviseurs arbeidsongeschiktheid voor gratis advies.

Lees meer