Werkt u in de Metaal en Techniek of Automotive branche? Wij zijn de arbeidsongeschiktheidsverzekeraar voor werkgevers en werknemers in deze branche. Met onze verzekeringen zorgen wij voor een aanvulling op het inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Maar we zijn er niet alleen om de financiële zorgen weg te nemen. Wij vinden het belangrijk om arbeidsongeschikten te helpen om hun draai weer te vinden. Dit doen wij door werknemers en werkgevers te adviseren en te begeleiden bij het re-integratietraject.

Wanneer u te maken krijgt met een arbeidsongeschikte medewerker, komt er veel op u af. Onze adviseurs Arbeidsongeschiktheid staan daarom klaar om werkgevers en werknemers te helpen bij hun vragen. Ook kan de adviseur Arbeidsongeschiktheid helpen met bijvoorbeeld het aanvragen van een uitkering. Dit is een gratis dienst.

Onze casemanagers staan klaar om werknemers en werkgevers bij het re-integratietraject te ondersteunen. Ze geven advies en kijken wat er mogelijk is om (gedeeltelijk) arbeidsongeschikte werknemers weer aan het werk te krijgen.

NV schade is opgericht door de sociale partners binnen de Metaal en Techniek en Automotive branche. In de cao AvIM is opgenomen dat werknemers uit deze branche automatisch zijn verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid met de WIA-werknemersverzekering van NV schade. Deze cao is opgesteld door de sociale partners. Wij handelen binnen de kaders van deze partners. 

Geen winstoogmerk

Wij zijn een verzekeraar zonder winstoogmerk. Maken wij toch winst? Dan geven wij dit terug aan onze klanten in de vorm van premiekorting of een nog betere dekking.

We willen u zo goed mogelijk helpen. Daarom blijven we onze dienstverlening steeds verbeteren. Heeft u opmerkingen of suggesties hoe we dat kunnen doen? Laat het ons dan weten. We voeren daarvoor ook doorlopend een klanttevredenheidsonderzoek uit.

Klanttevredenheidsonderzoek en verbeteracties

Het klanttevredenheidsonderzoek van 2018 heeft uitgewezen dat onze klanten tevreden zijn. Werknemers beoordelen ons met een 7,8 en werkgevers met een 7,6. Wilt u meer weten over hoe ze ons beoordelen? Bekijk dan de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek 2018. Bekijk hier wat wij hebben verbeterd naar aanleiding van het klanttevredenheidsonderzoek

Keurmerken

NV schade heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren en het Gouden Oor behaald. Een onafhankelijke stichting toetst regelmatig hoe we scoren op klantgerichtheid en omgaan met reacties en suggesties van klanten.

Meer over het Keurmerk Klantgericht Verzekeren
Meer over het Gouden Oor
 

Wij verzekeren zo’n 39.600 werkgevers en 341.000 werknemers. Elke maand keren wij ruim 7.600 uitkeringen uit. 

Keurmerk Klantgericht verzekeren

Met onze verzekeringen en dienstverlening hebben wij het Keurmerk Klantgericht Verzekeren behaald. Elk jaar wordt hiervoor de klantgerichtheid binnen NV schade weer gekeurd. Tijdens dit onderzoek kijken we of onze klanten onze producten begrijpen, of onze verzekeringen geschikt zijn en of onze dienstverlening van optimale kwaliteit is.

Beleidsdocumenten

Wilt u meer weten over ons beleid, kijk dan in de onderstaande documenten:
Beleggingsbeleid
Fraudebeleid

Wilt u meer weten? Of heeft u nog vragen of suggesties? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.