• 21

  jun

  We houden u graag op de hoogte van wat we doen voor onze verzekerden. Daarom leest u hier kort over onze hoogtepunten van 2017 en onze toekomstplannen voor de komende jaren.

  lees meer
 • 09

  mei

  Elk jaar toetst een onafhankelijke stichting hoe klantgericht NV schade is. Tijdens deze keuring moeten we laten zien of onze informatie duidelijk is en onze dienstverlening voldoet aan de eisen van het keurmerk. We zijn trots dat we voor de 3e keer op een rij het Keurmerk behouden.

  lees meer
 • 11

  apr

  NV schade ondersteunt Samen Veerkrachtig, ontmoetingsplaats voor arbeidsongeschikten. Het platform bestaat alweer 1 jaar. Om dit te vieren werd er vorige week een feestelijke ledendag gehouden. Vanuit het hele land kwamen leden bij elkaar op de ss Rotterdam.

  lees meer
 • 06

  feb

  Veel mensen stellen NV schade vragen over de belastingaangifte en aftrekposten. Zo missen ze bijvoorbeeld de pensioenaangroei of ‘factor A’ op onze jaaroverzichten. Dat klopt omdat u met onze verzekeringen geen pensioen opbouwt zoals bij uw ouderdomspensioen. Er is daarom geen factor A.

  lees meer
 • 20

  sep

  In september krijgt u van ons uw verzekeringsoverzicht 2017. Als u het doorneemt, dan kunt u zien of wij nog de goede gegevens van u en uw verzekering hebben. Met de goede informatie kunnen wij u beter van dienst zijn.

  lees meer