• 06

  feb

  Veel mensen stellen NV schade vragen over de belastingaangifte en aftrekposten. Zo missen ze bijvoorbeeld de pensioenaangroei of ‘factor A’ op onze jaaroverzichten. Dat klopt omdat u met onze verzekeringen geen pensioen opbouwt zoals bij uw ouderdomspensioen. Er is daarom geen factor A.

  lees meer
 • 20

  sep

  In september krijgt u van ons uw verzekeringsoverzicht 2017. Als u het doorneemt, dan kunt u zien of wij nog de goede gegevens van u en uw verzekering hebben. Met de goede informatie kunnen wij u beter van dienst zijn.

  lees meer
 • 06

  sep

  Sanne van der Valk is bezig met haar promotieonderzoek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. De komende jaren gaat ze wetenschappelijk onderzoek doen bij NV schade en diverse gemeentes. Ze onderzoekt of onze aanpak met veel persoonlijk contact bij re-integratie effectief is.

  lees meer
 • 24

  jan

  In de derde week van januari ontvangen mensen met een WAO-hiaatuitkering van NV schade het uitkeringsoverzicht (UKO). In het UKO staat de hoogte van de WAO-hiaatuitkering in 2017.

  lees meer
 • 05

  dec

  NV schade heeft de premies voor 2017 vastgesteld. De premie voor de WIA-werknemersverzekering en de WIA-excedentverzekering hebben wij in 2017 gelijk kunnen houden aan de premie van 2016 en 2015.

  lees meer