Werkt u in de metaal en techniek- of automotive-branche? Werknemers en werkgevers in deze branche zijn bij ons verzekerd tegen inkomstenverlies bij arbeidsongeschiktheid. We helpen hen graag. Als ze vragen hebben, staan we klaar met informatie en advies.

 zo'n 388.600 werknemers en 39.800 werkgevers zijn bij ons verzekerd
 ruim 7.600 verzekerden hebben het afgelopen jaar een aanvulling op hun inkomen gekregen.

Maar uw financiële zorgen wegnemen is maar een deel van wat we doen. Wij vinden het belangrijk om u te helpen om uw draai weer te vinden als u arbeidsongeschikt wordt. Dit doen wij door u en uw werkgever te adviseren en te begeleiden bij de re-integratie.

Naast een aanvulling op het inkomen bij arbeidsongeschiktheid, vinden wij het belangrijk onze verzekerden te begeleiden. Arbeidsongeschiktheid kan veel onzekerheid met zich meebrengen. Over uw inkomen, maar ook over uw toekomst. Daar helpen we u graag bij.

Vragen over inkomen, rechten of plichten

Onze adviseurs arbeidsongeschiktheid staan klaar om werknemers en werkgevers te helpen bij hun vragen, bijvoorbeeld over rechten en plichten. Maar ook voor het invullen van formulieren en het aanvragen van een uitkering kunt u bij de adviseurs terecht. Dit is helemaal gratis.

  bel ons gratis op 0800 - 5102 op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur.

Neem contact op met de adviseurs arbeidsongeschiktheid

Hulp bij weer aan het werk gaan

Onze casemanagers staan klaar om u of uw werkgever bij de re-integratie te ondersteunen. Ze geven advies en kijken wat de mogelijkheden zijn om weer aan het werk te gaan als u (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt bent. U kunt vrijblijvend en gratis deze hulp krijgen.

  bel ons gratis op 0800 - 5103 op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur.

Kijk hier hoe onze casemanagers u kunnen helpen

NV schade is opgericht door de sociale partners binnen de metaal en techniek- en automotive branche. Deze bestaan uit werkgevers- en werknemersorganisaties. Samen stellen zij de arbeidsvoorwaarden binnen de bedrijfstak vast en zorgen voor de cao-regeling.

In de cao is opgenomen dat werknemers uit deze branche automatisch zijn verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid met de WIA-werknemersverzekering van NV schade. Wij handelen binnen de kaders van deze cao.

Geen winstoogmerk

Wij zijn een verzekeraar zonder winstoogmerk. Maken wij toch winst? Dan geven wij dit terug aan onze klanten in de vorm van premiekorting of een nog betere dekking.

We willen u zo goed mogelijk helpen. Daarom blijven we onze dienstverlening steeds verbeteren. Heeft u opmerkingen of suggesties hoe we dat kunnen doen? Laat het ons dan weten. We voeren daarvoor ook doorlopend een klanttevredenheidsonderzoek uit.

Klanttevredenheidsonderzoek en verbeteracties

Het klanttevredenheidsonderzoek van 2018 heeft uitgewezen dat onze klanten tevreden zijn. Werknemers beoordelen ons met een 7,8 en werkgevers met een 7,6. Wilt u meer weten over hoe ze ons beoordelen? Bekijk dan de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek 2018. Bekijk hier wat wij hebben verbeterd naar aanleiding van het klanttevredenheidsonderzoek

Keurmerken

NV schade heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren en het Gouden Oor behaald. Een onafhankelijke stichting toetst regelmatig hoe we scoren op klantgerichtheid en omgaan met reacties en suggesties van klanten.

Meer over het Keurmerk Klantgericht Verzekeren
Meer over het Gouden Oor
 

Wij verzekeren zo’n 39.600 werkgevers en 341.000 werknemers. Elke maand keren wij ruim 7.600 uitkeringen uit. 

Keurmerk Klantgericht verzekeren

Met onze verzekeringen en dienstverlening hebben wij het Keurmerk Klantgericht Verzekeren behaald. Elk jaar wordt de klantgerichtheid binnen NV schade weer gekeurd. Tijdens dit onderzoek kijken we of onze klanten onze producten begrijpen, of onze verzekeringen geschikt zijn en of onze dienstverlening van optimale kwaliteit is.

Meer over wat we doen voor klantgericht verzekeren

Beleid

Wilt u meer weten over ons beleid, kijk dan in de onderstaande documenten:
Beleggingsbeleid
Fraudebeleid

Wilt u meer weten? Of heeft u nog vragen of suggesties? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.