Werkt u in de metaal en techniek- of automotive-branche? Wij zijn de arbeidsongeschiktheidsverzekeraar voor werkgevers en werknemers in deze branche. Als u arbeidsongeschikt zou worden en in de WIA terecht zou komen, kunnen wij met onze verzekeringen zorgen voor een aanvulling op uw inkomen.

Maar uw financiële zorgen wegnemen is maar een deel van wat we doen. Wij vinden het belangrijk om u te helpen om uw draai weer te vinden als u arbeidsongeschikt wordt. Dit doen wij door u en uw werkgever te adviseren en te begeleiden bij de re-integratie.

Wanneer u of uw werkgever met arbeidsongeschiktheid te maken krijgen, komt er veel op u af. Onze adviseurs Arbeidsongeschiktheid staan daarom klaar om werknemers en werkgevers te helpen bij hun vragen. Ook kan de adviseur Arbeidsongeschiktheid helpen met bijvoorbeeld het aanvragen van een uitkering. Dit is een gratis dienst.

Onze casemanagers staan klaar om u of uw werkgever bij het re-integratietraject te ondersteunen. Ze geven advies en kijken wat de mogelijkheden zijn om weer aan het werk te gaan als u  (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt bent.

 Neem contact op met de adviseurs Arbeidsongeschiktheid

NV schade is opgericht door de sociale partners binnen de Metaal en Techniek en Automotive branche. Deze bestaan uit werkgevers- en werknemersorganisaties. Samen stellen zij de arbeidsvoorwaarden binnen de bedrijfstak vast en zorgen voor de cao-regeling.

In de cao is opgenomen dat werknemers uit deze branche automatisch zijn verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid met de WIA-werknemersverzekering van NV schade. Wij handelen binnen de kaders van deze cao.

Geen winstoogmerk

Wij zijn een verzekeraar zonder winstoogmerk. Maken wij toch winst? Dan geven wij dit terug aan onze klanten in de vorm van premiekorting of een nog betere dekking.

Wij willen onze dienstverlening steeds blijven verbeteren, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen. Heeft u opmerkingen of suggesties hoe we dat kunnen doen? Laat het ons dan weten. Continue voeren we een klanttevredenheidsonderzoek uit.

Klanttevredenheidsonderzoek en verbeteracties
Het klanttevredenheidsonderzoek van 2016 heeft uitgewezen dat onze klanten tevreden zijn. Werknemers beoordelen ons met een 7,7 en werkgevers met een 7,2. Wilt u meer weten over hoe we zijn beoordeeld? Bekijk dan de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek 2016. Bekijk hier wat wij hebben verbeterd naar aanleiding van het klanttevredenheidsonderzoek

Wij verzekeren zo’n 39.600 werkgevers en 341.000 werknemers. Elke maand keren wij ruim 7.600 uitkeringen uit. Wilt u meer weten over onze cijfers? In ons jaarverslag vindt u andere belangrijke cijfers.

Keurmerk Klantgericht verzekeren

Met onze verzekeringen en dienstverlening hebben wij het Keurmerk Klantgericht Verzekeren behaald. Elk jaar wordt de klantgerichtheid binnen NV schade weer gekeurd. Tijdens dit onderzoek kijken we of onze klanten onze producten begrijpen, of onze verzekeringen geschikt zijn en of onze dienstverlening van optimale kwaliteit is.

Meer over wat we doen voor klantgericht verzekeren

Beleidsdocumenten

Wilt u meer weten over ons beleid, kijk dan in de onderstaande documenten:
Beleggingsbeleid
Fraudebeleid

Wilt u meer weten? Of heeft u nog vragen of suggesties? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.