Arbeidsongeschiktheid kan veel onzekerheid met zich meebrengen. Over uw inkomen, maar ook over uw toekomst. U helpen uw draai weer vinden is voor ons erg belangrijk. Daarom helpen we u graag bij uw vragen. Neem dus gerust contact met ons op. 

Waar kan ik terecht voor vragen over mijn inkomen, rechten of plichten?

Als u ziek of arbeidsongeschikt raakt, krijgt u met verschillende instanties, wetten en regels te maken. De adviseur arbeidsongeschiktheid helpt u bij al uw vragen over bijvoorbeeld uw inkomen, rechten en plichten. Maar ook voor het invullen van formulieren kunt u bij de adviseurs terecht. Dit is helemaal gratis. Neem contact op met onze adviseurs arbeidsongeschiktheid.

   De adviseurs kunt u gratis bellen op 0800 5102 op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur.

Wat als ik weer aan de slag wil?

Bent u arbeidsongeschikt maar wilt u weer (gedeeltelijk) werken? Veel mensen willen wel aan het werk, maar weten niet hoe ze dit moeten aanpakken. Geldt dat ook voor u? Onze casemanagers staan klaar om u weer op weg te helpen. Samen kijken jullie wat daarvoor nodig is. U kunt vrijblijvend en gratis deze hulp krijgen.  Bekijk hier hoe onze casemanagers u kunnen helpen

   De casemanagers kunt u gratis bellen op 0800 5103 op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur.

Waar vind ik nuttige informatie of tips van anderen?

Arbeidsongeschiktheid kan een grote impact op uw leven hebben. Praten en ervaringen uitwisselen met mensen die in eenzelfde situatie zitten kan dan helpen. Daarom ondersteunt NV schade ‘Samen Veerkrachtig’. Dit is een trefpunt voor en door mensen met een arbeidsbeperking. U vindt er praktische tips en informatie. Ook kunt u in contact komen met anderen die begrijpen wat u meemaakt.  U vindt het platform op samenveerkrachtig.nl.