Naast een aanvulling op uw inkomen, vinden wij het belangrijk u te begeleiden in de periode waarin u arbeidsongeschikt raakt. Onze adviseurs arbeidsongeschiktheid en casemanagers staan voor u klaar. U kunt onze adviseurs en casemanagers op werkdagen telefonisch bereiken op 070 316 08 34 of u kunt een e-mail sturen naar ao-adviseur@nvschade-mt.nl.

Wat doet de adviseur arbeidsongeschiktheid voor mij?
Als u ziek of arbeidsongeschikt raakt komt er veel op u af. Ook moet u veel regelen. U kunt bij de adviseur arbeidsongeschiktheid terecht met uw vragen. Ook kan de adviseur arbeidsongeschiktheid u helpen met bijvoorbeeld het aanvragen van uw uitkering. Dit is een gratis dienst.

Wat doet de casemanager voor mij als ik arbeidsongeschikt ben?
Bent u arbeidsongeschikt maar kunt u nog wel (gedeeltelijk) werken? De casemanager van NV schade helpt u om weer aan het werk te komen. Samen met u en een re-integratiebureau kijken we naar de mogelijkheden. Dit is een gratis dienst.

Waar vind ik meer informatie?
Wilt u meer weten over onze verzekeringen? Heeft u nog vragen? Of heeft u niet kunnen vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij al uw vragen.

"Via de re-integratiedienst van NV schade volg ik nu een opleiding tot administratief medewerker. Ik ga nu op zoek naar een stageplek. Gelukkig word ik hierbij begeleid."