Naast de WIA-excedentverzekering bieden wij de WIA-excedentverzekering Top. U kunt u er voor kiezen de WIA-excedentverzekering Top door uw werkgever af te laten sluiten. Wat deze verzekering precies dekt, leest u op deze pagina.

Wat verzekert de WIA-excedentverzekering Top?

U komt in aanmerking voor de WIA-excedentverzekering Top wanneer u tussen € 100.000 en € 300.000 verdient. Met deze verzekering is dan ook dit deel van uw inkomen verzekerd bij een arbeidsongeschiktheidspercentage van meer dan 35%. Met deze verzekering verzacht u een grote inkomensterugval bij arbeidsongeschiktheid.

Wanneer keert de WIA-excedentverzekering Top uit?

Deze afbeelding is een weergave van de tekst hieronder in staaftabelvorm. Dit is een vereenvoudigde versie van de voorwaarden. U kunt er geen rechten aan ontlenen.
Procent arbeidsongeschiktheid volgens UWV


Aan welke voorwaarden moet ik voldoen om deel te nemen aan de WIA-excedentverzekering Top?

  • u bent verzekerd met de WIA-werknemersverzekering en WIA-excedentverzekering van NV schade;
  • u bent op moment dat u onder de dekking valt, vier weken volledig arbeidsgeschikt;
  • uw loon is meer dan € 100.000 per jaar.

Hoe hoog is de premie voor de WIA-excedentverzekering Top?

De hoogte van de premie hangt af van uw leeftijd en uw loon. Uw werkgever houdt deze premie in op uw loon vanaf € 100.000 tot € 300.000. U en uw werkgever kunnen over de verdeling van de te betalen premie zelf afspraken maken.

Wilt u meer weten over onze verzekeringen? Heeft u nog vragen? Of heeft u niet kunnen vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij uw vragen.